Pikantní roštěná
Potřebné ingredience
4 plátky roštěnce, sůl, pepř, 1 lžička plnotučné hořčice, hladká mouka, 2 lžíce oleje, 1 lžíce másla, 1 malá cibule, 1 malá mrkev, 1 malá sterilovaná okurka, 4-6 sterilovaných žampionů, 1 lžíce ostrého kečupu
Postup přípravy
Maso na okraji několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí
a poprášíme hladkou moukou.
Pak na oleji z obou stran zprudka opečeme,
přidáme máslo,
na větší kousky nakrájenou cibuli a osmahneme.
Doplníme nakrájenou mrkví,
okurkou,
žampiony (já měla jen píchavku doma v mrazáku, ale nijak to nevadilo),
kečupem (kvůli dětem dávám jemný),
trochu podlijeme a podusíme do změknutí masa.
To je všechno, pak servírujeme a dlabeme :-))). Jako příloha se nejlíp hodí brambory. Třeba opečené :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé